090-12 02 12 info@umeaplat.se

Tjänster

Tjänster

Takrenoveringar

Umeå Plåtslageri AB utför kompletta takrenoveringar, alltid med högsta kvalitet i fokus. Vi har en bred kompetens inom plåtslageri, tegelläggning och snickeriarbeten som t.ex takhöjningar, ryggåskonstruktioner, tilläggsisoleringar mm.

Servicearbeten

Umeå Plåtslageri AB åtar sig alla typer av servicearbeten och arbetar även med fasta avtal mot föreningar, fastighetsägare och förvaltningsbolag.
Serviceavtalen anpassas efter kundens behov med hjälp av vår expertis där vi tillsammans fastställer hur underhållsplanen skall utformas och följas upp.

Takmålning

Umeå Plåtslageri AB har mångårig erfarenhet av ommålning av plåttak. Vi börjar med att inspektera taket på plats och sammanställer offert utan kostnad.
I samarbete med vår färgleverantör tar vi fram rätt förbehandlingsmetod och färgsystem. Vi strävar alltid efter att använda miljövänliga produkter genom hela processen.

Försäljning

Umeå Plåtslageri AB är en komplett återförsäljare till Vännäs Plåt, hos oss kan du beställa takpaket med allt som behövs för att själv lägga ert tak. Vi tillverkar även lister, skorstensbeslag mm. Som ett ytterligare komplement erbjuder vi även våra kunder att hyra byggnadsställningar till konkurrenskraftiga priser.